Voorkempen
FM 104.9 & 107.6

In de kijker

Verona Ramen uit Zoersel.

Verona is al meer dan 25 jaar producent van ramen en deuren.
U kan bij ons terecht voor hout, aluminium & PVC.
Wat wij zelf doen, doen wij beter. Wij hebben onze eigen Verona-toonzalen en het hele proces van opmeting tot plaatsing verzorgen wij zelf. De opmeting wordt uitgevoerd door onze werfleiders, de productie gebeurt in onze fabrieken en de plaatsing door onze ervaren plaatsers (*).  Maar ons verhaal stopt niet bij de plaatsing. Wij blijven er voor u, voor al uw vragen en mogelijke problemen. Onze service na verkoop staat ter beschikking voor al uw vragen. Wij zijn niet onfeilbaar maar doen er wel alles aan om u tevreden te stellen en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Verona doet geen concessies wat betreft de kwaliteit. Wij maken enkel gebruik van West-Europese producten. Elk onderdeel, zelfs het kleinste, heeft een belangrijke functie. Een hoog kwalitatief, duurzaam en betaalbaar product is geen loze kreet bij ons.

Uiteraard kan u, moest u ooit problemen hebben, van een garantie genieten maar daar stopt het voor ons niet. We beschouwen u immers als een klant voor het leven. We proberen steeds de beste oplossing voor u te vinden, ook al is de garantie al lang verlopen. Er is slechts één aanspreekpunt waar u altijd op kan terugvallen. U kan op ons rekenen.

Buitenschrijnwerk kan het verschil maken. Verschillende bouwstijlen vragen elk hun specifieke oplossingen. Verona tracht de referentie te zijn op het gebied van kwaliteit, innovatieve oplossingen en klantentevredenheid. We leggen de lat steeds hoger en proberen onze kwaliteit steeds te verbeteren en ontwikkelen continu nieuwe producten die aan uw behoeften voldoen.

Zo kan u bijvoorbeeld bij ons ook terecht voor deuren met ingebouwde vingerscans of met bediening op afstand via uw smartphone.

Ook hebben wij recent een nieuw PVC raam ontwikkeld met een versmalde middenstijl, de Élégance, die uitermate geschikt is voor landelijk woningen.

Met onze duizenden projecten in de meest uiteenlopende bouwstijlen en een jarenlange ervaring, is Verona een betrouwbare en bekwame bouwpartner. We produceren onze ramen en deuren zelf en handelen met kennis van zaken.

Booischot
Overijse
St-Antonius-Zoersel
Tielt

Toonzaal St.-Antonius - Handelsei 123
T: +32 (0) 3 340 46 60 | F: +32 (0) 3 340 46 61
    Maandag: GESLOTEN
    Dinsdag: 13u00-18u00
    Woensdag: 13u00-18u00
    Donderdag: 13u00-18u00
    Vrijdag: 13u00-16u00
    Zaterdag: 10u00-13u00
    Zondag: GESLOTEN

Kijk voor alle info op www.verona.be

 

3


A

B


C
D


E

F
G

H
I


JK

L
MN

O


PR

S


T

V


WX


Z